tisdag 19 oktober 2010

Jag vann mot Rektorn..

YES!!
Jag vann mot rektorn! Mina älskade små grabbar får börja hos den dagbarnvårdare som vi ville ha, den som har lång erfarenhet och samma värderingar och regler som oss föräldrar. Hon som bor i en rymlig villa, med super bra bakgård full av lekmöjligheter till barnen..
Känns som en stor lättnad. Inskolningen starar den 1/11, vilket passar helt perfekt, för då är jag långledig från jobbet i 10 dagar..

4 kommentarer:

Anna sa...

GRATTIS!!!
jag är så glad för er skull, KRAM!

Sara - Ensamstående mamma sa...

Åh vad roligt, vart bor den dagmamman? Min kompis mamma är dagmamma och bor i närheten av Nyby.

Sv: Haha jaså? Så dom har varit ihop.. där ser man :) Måste nästan fråga Anton om det nästa gång jag träffar han haha. Ja, stämmer bra att han är född -00.. Men oj vad världen är liten ändå :)

Kram

Sara - Ensamstående mamma sa...

Haha ja där ser man.. :)

Ja, jag vet var du menade.. Jag jobbade förut på dagiset som brann ner, men det är flera år sen nu :) Men vad skönt att ni fick plats där ni ville, är ju alltid skönt det.

Sara - Ensamstående mamma sa...

Ja, klart det är mysigt och fint att uppleva allt det själv också.. Men säkert dubbelt så mysigt och fint att göra det tillsammans med någon :) Jag längtar till den dagen!

Äsch då, du är väl inte gammal? Bara att sätta igång bebisverkstaden igen :) Min mamma var 42 och 43 år när hon fick sina två sista barn (Anton och Amanda).