måndag 18 april 2011

Blåsa bort..

Oj oj vad det blåste i natt, ordentliga stormvindar som slet i huset! Tyckte att det blåste tillräckligt under helgen MEN i natt var nog mycket värre.. Dom 2 yngsta vaknade till och med av den och fick sova hos oss.



Idag ska jag fixa lite här hemma, tvätt, städning och annat roligt! ;-)

Ska ju jobba 5 av 7 nätter den här vecka å då blir det mycke extra för Linus som har ungarna själv på nätterna samt ska lämna dem kl 06.15 2 av dagarna.. Skönt att ha gjort bort lite i förväg!



Amanda har påsklov, men hon är fortfarande hos sin pappa. Lät som hon haft en fantastisk helg med teaterbesök och cykelturer.. Linus hämtar hem henne efter jobbet idag.. Imorgon får hon sköta sig själv här hemma då Linus jobbar och jag sover i stan efter jobbet. Men det fixar hon galant!!


På onsdag är jag ledig, då blir det tjej kväll med 3 generationer.. Mamman (jag), Amanda, mormor & världens bästa svärmor ska äta buffe och sen gå på bio.. LÄNGTAR!!
Nä dax att ta itu med dagen... Lucas tjatar, och tjatar... han ska få följa med en tjeje kompis på leos lekland kl 9.30! Vilken tur gubbe, var på kalas igår och leos idag..

Inga kommentarer: