söndag 31 juli 2011

Ännu mera semester...

Sikken skön vecka vi haft!!

På onsdag blev det en heldag med shopping, mest bra att ha saker till ungarna inför hösten, på kvällen kom Amandas 2 tjejkompisar och dom hade tjejkväll. På torsdag for vi till klabböle energicentrum lekte, busade och hade med oss lunch.


Å så var det till sist fredag den 29 Juli - vår 5:e bröllopsdag... Den inleddes som vanligt i en stor familj med lite lätt kaos då allt skulle packas och fixas inför besök hos barnvakterna för barnen.. Jag hann även med ett besök till frisören, vi handlade med oss god mat från kvantum charken... å så till sist var det bara vi två!!


TACK kära vänner & familj för att ni ställde upp och tog hand om barnen åt oss, var guld värt!!

Vi åkte till pengsjö, till lugnet, till lillstugan... Dukade upp en härlig middag nere vid sjön, sen blev det några timmar i båten medan vi fiskade och utforskade sjön, avslutade kvällen med lite kaffe och en pubtallrik...


På lördag samlade vi ihop ungarna, packade om i bilen och drog ut till stugan igen.. Blev bad och fiske, och ungarna fick prova på hur det känns att flyta med flytvästen, de fixade dom galant..

Vi åt middag nere vid bryggan och badade fram till kl 19:30, såå ljuvligt med dessa härliga sommarkvällar!


Sen fick vi besök, jag badade igen, nattade di små, gubben for ut på sjön med sin kompis med dotter, och jag fick mig en härlig kväll med vin, snacks och massa trevligt surr på altanen..


Åhh om det kunde vara semester och sommar jämnt!!

1 kommentar:

♥ Carina ♥ sa...

Ja dessa härliga sommardagar och kvällar ger mersmak :)
Grattis i efterskott på er dag!
Kram och skön söndag!