torsdag 2 juni 2011

Friskanmäld = frisk??

Friskanmäld = frisk, nja inte riktigt kanske.. Tycker det är svårt med förkylningar, de kan hänga kvar och göra en orkeslös så länge, trotas att febern är borta. Mår hur som helst bättre, och det är på väg åt rätt håll. Idag var hela familjen lediug, vi hade en härlig utedag med fix i trädgården. Nu är gräsmattan välklippt, jordgubbslandet täckt med täckbark, rabatter rensade osv.. :-)




Resten av dagen lekte jag sömmerska.. skulle göra en hel del ändringar i några vänners outfits inför lördagens 70-tals fest. Blev toppen bra!! Älskar verkligen min nya symaskin, kan inte ens med ord förklara hur mycket bättre den är än min gamla.. den är bara helt fantastisk!!




Kl 21 kom vi på att vi glömt att resa partytältet - panik!! Jag, Linus & grannarna slog upp det på rekord tid, tyvärr flög det omkull på grund av hemsk vind innom en timme.. Så vi fick springa ut igem, tog mned sidostolparna och la ned själva taket på gräset och så dit med lite tyngder. Grabbarna har dock lovat att problemet ska vara löst imorgon! ;-)

Inga kommentarer: