torsdag 31 mars 2011

Lyxshoppa...

Lyxshoppat idag.. ja, jag har shoppat utan barn alltså... Fast shoppat och shoppat, jag har storhandlat mat, blöjer och liknande.. Fast det är klart, nått litet blev det till mamman oxå. Ett bälte, örhängen och armband som jag ska ha på lördag när jag ska ut på chlager/cover klubben och dansa!! Köpte massa tyger oxå, har klippt till och sytt 70!!! vimplar nu i em som ska bli till 10 vimpelspel.. 6 st är beställningar i lite olika färgställningar, resterande ska jag sälja vi min blogg www.blandanglarochprinsessor.blogspot.com , allternativt sälja via tradera..






Nä nu är det dax att natta de 3 yngsta barnen. Linus blir kvar på jobbet HELA kvällen för att meka med stora röd, men jag har min mor på besök så vi ska köpa hem mat från thai restaurangen och äta det framför nån bra film ikväll..





Alice har fått misstänkta prickar.. några stycken illröda med en blåsa i mitten, gissar på att det är hennes tur med vattkopporna, känns rätt skönt faktiskt, att göra bort det med alla barnen nu på en gång, då är det bortgjort sen!!






Å så har jag en hemlighet... en STOR en.. vill berätta men jag ska hålla mig en liten stund till.. Och NEJ, jag är inte gravid.. men vi har nått riktigt kul inplanerat inför hösten, återkommer mer när alla detaljer är färdiga.. Ha en trevlig kväll//Maria

Inga kommentarer: