söndag 27 februari 2011

Lycksele tripp...

Vi vaknade titdgt tidigt på lördag, Amanda skulle ta 06:00 bussen till stan för att hälsa på Mormor.. tur att bussen gick förbi vårt hus i alla fall, så vi slapp köra ner till busstationen!
Strax före kl 08 kom övriga familjen iväg, vi skulle till Lycksele.
Vi hade fantastiskt väder, solsken och nollgardigt! Först åkte vi hem till min farmor Elsie, ungarna fick äta mängder med bullar & smaka på hennes goda socker kringlor.. sen bjöd hon dessutom på världens godaste köttsoppa..Vi var så mätta att vi knappt kunde gå efetråt..
Efter vår visit hos Elsie tog vi bilen 2 kvarter bort och träffade upp några goda vänner och deras 2 grabbar. Då vädret var fantastiskt så beslöt vi oss för att gå ned till dammen där dom har gjort iordning en vinterlekplats..
Jätte kul ide - dom hade leksaker samt en lååång rutschkana- en gammal vatten rutcshkana faktiskt. Barnen lekte och hade det jätte kul, efter det blev det dax för de obligatoriska besöket på dollar store. Hittade en hel del smått o gott. Tycker det är trist att inte Umeå har någon affär som är likvärdig med dollar...


Dagen avslutades med god mat och efterätt hemma hos våra vänner, och då det blev läggdax för ungarna packde vi in dom i bilden och körde hemåt.. Är precis 10 mil hem, så vi tycker det är enklare att köra hem än att sova över..



Inga kommentarer: