måndag 8 november 2010

Så var det Måndag igen..

Helgen passerade allt för fort, och nu var det måndag igen! Jag klagar dock inte för på måndagar är vi lediga tillsammans både jag & min make och de tre yngsta barnen.. är barar stackars Amanda som måste till skolan.
Vidars krupp lugnade ner sig kring kl 23 och sen har han sovit lugnt hela natten, Alice däremot har sovit oroligt hela natten av sin hosta.. & Lucas vaknade kl 05 (som vanligt). Idag ska vi på tippen med massa skräp, åka och låna hem en svets, handla på biltema, hälsa på morfar och titta på alla renoveringar som han gjort samt äta lunch på mc donalds med barnens rabatt kuponger på happy meal! Fullt ös hela dagen alltså, men härligt härligt att få vara tillsammans!!

Igår firade vi Amandas födelsedag iförskott, hon ska nämligen åka till sin pappa nästa helg då hon egentligen fyller år, så det fick bli lite tidigt.. Mormor, morfar extra farmor, extra farfar & morbror Stefan kom förbi.. Hon blev överlycklig för sina presenter.. Hon fick bland annat ett gitarr fodral, en kamera och ett Sims pc spel.



Inga kommentarer: