torsdag 6 januari 2011

Lappad, lagad & så gott som ny igen..

Igår var olyckan framme...
Grabbarna bus hade fått tag på ett måttband i metall... Vidar höll i själva rullen då Lucas hade gått fram o tagit tag i måttbandet och så sprang han iväg tills det tog stopp= skar sig ordentligt i handen...
Blödde som en tok och hade ett ordentligt djupt jack i ena fingret så köttet bara fläkte upp sig, i övriga fingrar hade han mindre skärsår.. Vi insåg direkt att det måste sys så vi packade in alla i bilen och åkte mot stan.. Farmor ställde snällt upp o tog hand om våra övriga barn o sen åkte lucas, jag & Linus mot akuten..
Han var så modig hela tiden medans dom tvättade och undersökte. Läkaren berättade att dom fått in ett ännu bättre lim nu som han ville testa för att slippa sy, gör visst väldigt ont att sy där Lucas hade sina sår. Dom limmade och satte en skena som håller fingret lite lätt böjt för att undvika att han glömmer av sig, sträcker ut fingret och såret går upp igen... Övriga sår behövde bara tvättas och plåstrars om.. Sen fick modiga killen en leksak och vi hämtade syskon och åkte hemmåt..



Inga kommentarer: