måndag 19 januari 2009

Vi har en polis här hemma & en livvakt!!




Börjar med en liten Vidar uppdatering:
Vidar har upptäckt spisen.... Är ju tydligen jätte, jätte spännade!!! För han kryper dit hela tiden... Är väl alla vred & knappar som lockar....
Så nu blir det till att skruva fast spiskyddet igen :-) Han är så lång... Når överallt nu för tiden!! Å igår började han att vinka tillbax då vi säger hej då och vinkar till honom!!
Urcharmigt!!!

Å så dom större barnen:
Amanda har ju länge varit polisen i familjen.... Håller koll på allt & alla inte minst sina småsyskon! Oftast posititvt men ibland kan det bli lite väl mycket kontrollering av vad dom gör och inte får göra osv...

Å nu har vi fått en livvakt oxå!! Det är Lucas som helt plötsligt har blivit VÄLDIGT beskyddande... Han säger : Du får inte säga så till min mamma & pappa då vi har disskutioner med vår lilla tonåring Amanda... Eller om Vidar bankar på oss så skriker han: Du får inte slå på min mamma & pappa , lillebror!!!!!!



Å nu har han faktiskt börjat beskydda lillebror oxå, igår på kalset var det en 2 årig flicka som kom för nära & skulle ta en leksak av Vidar, då skrek Lucas från andra sidan rummet: Slå inte min lillebror!!! Akta min lillebror!! Hur gulligt som helst... Mamman & pappan drar lite extra på smilgroparna då vi vet vem det är som snor leksaker & puttar lillebror här hemma... just det livvakten själv!!!






Inga kommentarer: