måndag 19 januari 2009

pluggning, renovering & kalas..

Så var det måndag igen! Vi hade en fantastisk helg, på fredag lämnade vi Lucas hos farmor och Vidar & Amanda hos mormor & morfar å så bar det iväg på middag med våra kompisar Börje & Madde! Var jätte trevligt att få sitta och surra i flera timmar utan att bli avbrutna.... Händer ju inte så ofta då vi träffas i vanliga fall, vi har 3 barn & dom har 4 st!!! Vi åt middag på Droskan, dom hade 50% på mat & dryck! Inte illa...

Sen bar det iväg på bio, vi såg den nya med Angelina... Changeling eller vad den nu heter! Den rekomenderas varmt, var verkligen en riktigt bra film! Kl 23.30 hämtade vi upp lille Vidar som låg och sov sött i sin resesäng i ersmark hos mormor & morfar! Amanda skulle få stanna hela helgen, gissa om hon var nöjd!!

Lördag förmiddag spenderades i tv soffan, vidar hade som vanligt sovit dåligt & vaknat tidigt så vi hade inte ork till nått annat! Efter lunch hann vi då i alla fall sätta fast karm + dörr mellan garaget & verkstads rummet, nu är det snart färdigt! & jag fick plugga i nån timme eller så... Vid fyra tiden kom svärmor & Lucas med bussen från stan, han var helnöjd, älskar ju att åka buss!! Vi lagade rotsaker i ugnen till middag och stekte upp lite olika starka korvar till, mums!!

På söndag åkte vi in till stan för att hämta upp tösen & gå på kalas, var jätte trevligt! Grattis igen Anna på 25 års dagen!! Gott fika fick vi och både vi och barnen hade det jätte trevligt. Alla barnen som var där lekte & busade så fint tillsammans! Var kul att få se hur fint Anna, Micke & Jonna fått det hemma oxå... Dom har nämligen ganska nyss flyttat & renoverat en del!

Idag är det bara jag & lilleman hemma, vi ska leka och mamman ska även försöka plugga nån timme oxå! Får plugga mer ikväll efter träningen...

Det var våran helg det, nu ser vi fram emot en skön vecka oxå!

1 kommentar:

Anna sa...

Tack själva! Det var verkligen jättetrevligt! Kul att barnen hade så roligt, och tack tack för den fina presenten!!! Kram!