söndag 1 maj 2011

Härligt med helg...

Så härligt med helg.. I fredags var vi lediga allihop, blev en heldag ute på gården, röjde upp, planerade och körde bort en massa bråte. Sen började vi förbereda inför kvällens grillning, vi fick främmande av några goa vänner.. Lucas hade en kompis på besök och Amanda hade 2 vänner här. Dom skulle göra sig iordning inför kvällens mellanstadiedisco.. Stressade runt mellan att ta hand om småttingarna, laga mat och fixa naglar/hår på tjejerna samt surra med min vänninna.. Kändes sååå göttt när jag äntligen fickj sätta mig ned vid bordet och inta härlig grillmiddag..





På lördag släppte vi av Amanda vid bussen - hon skulle åka till sin far. Sen packade vi in övriga familjen i lilla blå och drog mot tomtebo, vid äventyrslekparken mötte vi upp några vänner och deras 3 ungar. Blev några härliga timmar av lek, trorts att det blåste rätt kallt. Vi hade med oss korv, bröd och kaffe såklart!!



Efter detta blev det en tripp till Ålidhem där vi lekte ännu mer, surrade och hade det trevligt, åt typ 2 kg godis och fick grillat till middag... Vid 22:00 rullade vi hemmåt, då hade Alice somnat på ett täcke på golvet och Vidar i soffan. Har så lättsama och fantastiska ungar att ha med så här på kvällarna, aldrig nå problem..



Idag drar vi mot lycksele, min fanatasiska krutgumma till farmor fyller 85år imorgon, ska verkligen bli trevligt!!


Fortsatt trevlig helg till er alla//

Maria

Inga kommentarer: