onsdag 4 mars 2009

6 timmars sömn... i sträck dessutom!!!

Plötsligt händer det!!
Vidar somnade själv i sin säng kl 21.00 och vi gick till sängs kl 23.00, kl 05.00 väcktes vi av Vidars lilla stämma... Vi sätter oss upp bägge två i sängen och utbrister samtidigt: Har du varit uppe med Vidar i natt???? Ingen av oss hade det, för första gången på ungefär 6 månader har Vidar (och alltså vi oxå) sovit mer än 3 timmar i sträck!!!! Halleluja!!!!

För övrigt så mår Vidar bättre nu, han är inte helt återställd, men idag har han lekt korta stunder... det var flera dagar sen han sist lekte!! Han åt lite middag oxå, tidigare har det bara varit flytande kost som gällde... Skönt att vi får vara friska de sista dagarna på lovet!!

Imorgon ska Linus till lassa och jag & pojkarna ska då passa på att hälsa på svärmor en stund! Amanda ska till min bror & hans sambo och få sova över där tills på fredag, hon håller på att längta ihjäl sig. På fredag ska hon hämtas av far sin och spendera helgen med honom!

På eftermiddagen imorgon ska vi på lekdate hos några vänner i Tväråbäck!! Var på tok för länge sen sist, så det ska bli kul!!

Nä nu ska jag ta på mig skydds masken och hjälpa Linus att bära ut rivnings material från vårt mögliga & fuktskadade badrum!! Får passa på då barnen sover, vill INTE att dom ska andas in det dammet!!

So long/Maria

Inga kommentarer: