torsdag 5 februari 2009

Bajs i källaren!

Igår kväll när Linus skulle duscha i källaren så upptäckte han att det var rätt så mkt vatten på golvet! När tvättmaskinen tömt ut sitt vattnet tidigare så hade det inte runnit undan ordentligt, så då lyfte Linus på en lucka som vi har i källar golvet för att se vad problemet var och han hittade det, med råge!! Där var det översvämning... Fy fan, det låg bajskorvar och flöt i avloppet... Så det blev till att ringa kommunens jour nummer! Inom en timme var då på plats och sploade ur huvudavloppet som går längs med vägen utanför huset, och så var vårat problem löst!! Skönt att det inte var nått fel på våra avlopp, vi har haft nog med trasiga saker för en tid nu tycker jag!!
Skönt att det blev åtgärdat snabbt, men dofterna höll sig kvar dessto längre.. Usch!!

Idag har vi varit med lilleman på öron, näsa hals för hörsel prov! Gick galant, över våra & personalens förväntningar faktiskt!! Han log och skrattade hela tiden och tyckte att allting var roligt!! När själva hörselprovet skulle göras så spelades det lite musik och en liten leksaks apa dansade och lampor blinkade, då började vidar att skaka oxå, dansa alltså!! Å det har han gjort resten av eftermiddagen!! Sötnos!

Skönt att jag kunde följa med idag, mitt prov blev förflyttat fram tills fredag, så då passade jag på att följa med till stan!
Efter sjukhus besöket blev det en sväng till skokanonen för att köpa skor till Amanda & Vidar! Hittade fina skor till bra priser, perfekt!!
2st, 1- års presenter införskaffades oxå, vi ska nämligen på 1-års kalas nu på lördga & nästa lördag!!

Om det nu blir nått kalas, Vidar har kanske fått vattkoppor!! Vi upptäckte en massa prickar på ryggen igår, och idag är dom större å ser nästan ut som små små blåsor. Hittade även någon enstaka i annsiktet och på benen. Skulle iofs tycka att det var skönt att "göra bort det" eftersom smitt tiden är så lång. När Amanda & när Lucas hade det var vi hemma i typ 3 veckor. Från första koppan blev synlig tills den sista torkat ut!! Nu är vi ju ändå hemma på dagarna med Vidar, så det skulle passa oss rätt så bra!! Har hört att det är lindrigare att få det då man är liten oxå, blir visst jobbigare ju äldre man blir!!

nu väntar prov pluggning, sista genomläsningen sen får det lov att sitta tycker jag!!!

Inga kommentarer: