tisdag 31 augusti 2010

Vardag & höst igen..

Så var hösten här det känns i luften och i den svalare temperaturen! Höstkläderna är framme & vinterkläderna är redan inköpta så vi är rustade och redo för vad som komma skall.
Jag har lite resfeber. Semesterveckan på Kreta närmar sig fortare än vad jag hinner med. Redan på torsdag sticker vi, dax att börja packa idag kasnske..
Annars då, dax för lite uppdatering:
Jo Alice växer så man nästanhör hur det knakar. Hon pratar konstant och konverserar med den som är i närheten, hon greppar leksaker, är helt stadig i nacken och snurrar nästan runt..Och i helgen kom det där första fantastiskt härliga skrattet, man blir varm i hela kroppen! I förra veckan fick hon smaka lite potatis och majs puree och det diggade hon!
Lucas övar på att cykla, går riktigt bra så till våren kan vi nog ta bort stödpinnen, tror inte att vi hinner innan cykelsäsongen är slut för i år tyvärr.
Vidar är helt torr nu sen ca 2 månader tillbax och hans tal utvecklas enormt just nu, är dessutom inne i en riktig- kan själv period.
Stora Amanda har börjat mellanstadiet, vilket innebär lite förändringar. Främst längre skoldagar men även musikskola med sånglektion en gång per vecka och gitarr lektion en gång per vecka + 2 fotbollsträningar så det är fullt upp, men hon älskar det!
Nä nu kallar barnen på min uppmärksamhet..















Inga kommentarer: